dimecres, 1 de novembre de 2017

Som "Els Llops" de l'Escola Santa Anna de Barcelona


Hola!  
Som la classe de P-4, els Llops, de l’Escola Santa Anna. La nostra escola és a Barcelona. És molt xula. Té una mena de torre que és la “Casa Gran”, un pati i el lloc on estem nosaltres. La nostra classe és molt gran i té una terrassa amb plantes i un  hort. A la classe tenim una pantalla molt gran per veure coses de l’ordinador. També hi ha moltes joguines. I, per esmorzar molt bé, portem una carmanyola a l’escola.
Un dia, en Frederic i la Teo,  els nostres mestres, es van deixar una titella d’un sol al suro de la classe.
A nosaltres ens va semblar un sol amb uns rajos de la tardor, de l’hivern i de la primavera. Vam veure que hi faltava l’estiu.
Després el Sol-solet va sortir per la pantalla gran i ens va dir que volia que li expliquéssim coses que ens agrada fer i que ens presentéssim.
 


A nosaltres a l’escola ens agrada fer “feinetes”, jugar amb la cuineta i un castell, amb els cotxes, les nines, la plastilina, fer figures de fang i jugar amb els cubells al pati. Com també ens agrada sortir a la terrassa a veure les plantes. En el projecte 3 estacions explicarem com va canviant el nostre hort durant el curs.
I com que ens agrada molt dibuixar ens hem dibuixat nosaltres mateixos. Us els ensenyem en el vídeo.


Ah! En veure els rajos del sol ja vam descobrir que hi faltava l’estiu i, després de parlar entre nosaltres, vam veure que era perquè a l’estiu estem de vacances al càmping o a la platja i no anem a l’escola. Per això el projecte es diu 3 estacions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada